X
X

Şubat Ayı Fırsatı: Kurumsal Bayi Kampanyamızla İndirimleri Kaçırmayın!

AnasayfaHaberiniz Olsun.Şubat Ayı Fırsatı: Kurumsal Bayi Kampanyamızla...




Sevgili Webliyon Yazılım Hizmetleri Üyeleri ve Ziyaretçileri,

2018 yılının başından bu yana, bizimle olan desteklerinizle dolu altı yılı aşkın bir süreci geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Webliyon Yazılım Hizmetleri olarak, bu süre zarfında sizinle birlikte büyümenin ve kazanmanın gururunu taşıdık. Sizlere daha iyi hizmet sunmak, işlerinizi kolaylaştırmak ve daha rekabetçi olmanızı sağlamak adına çabalarımızı sürdürdük.

Bu özel dönemde, siz değerli müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz için bir kampanya düzenlemekten heyecan duyuyoruz.

Kampanya Detayları: Önceden 4500 ₺'ye satışa sunulan Kurumsal Bayi Paketi, şimdi sadece 3750 ₺!  Bu paketi tercih eden müşterilerimize, Web Ajans V4 yazılımımızı ücretsiz sunuyoruz. Kurumsal Bayi Paketi kapsamında yüklediğiniz krediler hesabınıza bakiye olarak eklenir ve ek bir ücret talep edilmez. Bu bakiyeyi dilediğiniz gibi kullanabilir, isteyenler için Web Ajans V4 yazılımının yanı sıra 750 TL değerinde başka bir yazılımı hediye olarak seçebilirsiniz.

Kurumsal Bayi Paketi'ni tercih eden müşterilerimiz, tüm scriptlerde %40 indirim hakkına sahip olacaklar. Ayrıca, Bayi olmak için yüklediğiniz krediler hesabınızdan düşülmez; tam tersine hesabınıza eklenir ve dilediğinizde kullanabilirsiniz. Bizden herhangi bir "hava parası" veya benzeri bir ödeme talep etmek gibi bir durum söz konusu değildir.

Not: Kampanya Süresi: 03.02.2024 tarihinde başlamıştır ve 29.02.2024 Çarşamba tarihinde sona erecektir. Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın, kazançlı bir başlangıç için hemen harekete geçin.

Sizlere olan teşekkürlerimizi sunar, başarılı bir kampanya dönemi geçirmenizi dileriz.


Saygılarımızla, Webliyon Yazılım Hizmetleri


Telefon
WhatsApp
İnstagram
Top